Ga naar de hoofdcontent

Hartje in titel Geboortekaartjes op maat voor de kleine uk Hartje in titel

Geboortekaartje dieren Australie

De opdracht voor dit geboortekaartje bestond uit een vierkant kaartje waarbij de naam van de baby omringd werd door illustraties van verschillende Australische dieren. Op de achterkant kwamen de geboortedatum, de contactgegevens en de tekst "made in Australia". Als uitgangspunt voor dit kaartje heb ik gekozen voor het gebruikelijke Australische verkeersbord, waarop wordt gewaarschuwd voor overstekende kangoeroes. Dit is een geel ruitvormig bord met een blauwe kangoeroe in het midden.

Geboortekaartje dieren Australie collage voor en achterkant

Bekende Australische dieren staan op de voorkant van het kaartje. Onder andere de kangoeroe, de koala en de dingo staan willekeurig tussen wat algemenere dieren zoals een schildpad, vissen en een slang. Op de achterkant van het geboortekaartje staat het Australische vogelbekdier afgebeeld voor een grote landkaart. In de praatwolkjes staan de geboortedatum, het geboortegewicht en de lengte van de baby genoemd. 

Ook een geboortekaartje op maat voor je zoon of dochter?

Een geboortekaartje met het thema Australië of juist iets heel anders? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden. Geboortekaartjes kunnen in ieder gewenst thema op maat gemaakt worden, geheel naar jouw persoonlijke wensen.

 

Wil jij ook een bijzonder geboortekaartje? Mail me even!