Ga naar de hoofdcontent

Hartje in titel Geboortekaartjes op maat voor de kleine uk Hartje in titel

Geboortekaartje meisje Ella

Dit geboortekaartje heb ik gemaakt voor mijn tweede dochter Ella. We wilden dit keer een strak kaartje met veel wit en roze erin verwerkt. Het moest een echt meisjes-geboortekaartje worden.

Geboortekaartje meisje Ella

De voorkant van het geboortekaartje

Op de voorkant staat groot de naam van ons tweede kindje afgebeeld in een strakke, maar toch speels lettertype. Het roze vlak wordt afgewisseld met strakke vlakken in diverse grijstinten voor de rust in het kaartje. Onze eerste dochter Noa was er erg trots op dat ze een grote zus werd en dit wilden we graag laten zien. De geweldige foto die Kirsten van Flitz Kinderfotografie voor ons heeft gemaakt, straalt deze trots echt uit. De foto van het beschuitje en de ballonnen zorgen voor een echte feeststemming in het geboortekaartje.

We hebben bij het geboortekaartje van Ella gekozen voor een klapkaartje. Op een klapkaartje kun je meer gegevens kwijt en kun je het gemakkelijker neerzetten op de kast.

De binnenkant van het geboortekaartje voor Ella

De binnenkant van het geboortekaartje

De indeling van de binnenkant van het geboortekaartje is vrijwel identiek aan de buitenkant van het kaartje. In de grote grijze vlakken heb ik de lengte en het gewicht van Ella geplaatst. De kleine foto's zijn weggelaten en vervangen door een leuk motiefje. Op de plaats van de grote foto rechtsonder heb ik de geboortedatum gezet en ons adres. Noa is alvast begonnen met het smeren van de beschuit met muisjes. Ook deze foto is afkomstig van Flitz Kinderfotografie. 

De linkerkant van het opengeklapte kaartje is gereserveerd voor een leuk gedichtje dat we hadden gevonden op internet. Op de achtergrond staat een vrolijk stippenmotiefje om het wit wat te doorbreken.

Het kaartje is gedrukt op een metallic wit papier. Dit bijzonder leuke papier geeft het kaartje echt een extra feeststemming.

 

Wil jij ook een bijzonder geboortekaartje? Mail me even!