Ga naar de hoofdcontent

Hartje in titel Geboortekaartjes op maat voor de kleine uk Hartje in titel

Muurschildering Ajax logo

Een muurschildering van het Ajax logo op de slaapkamer is natuurlijk een wens van iedere jonge Ajacied. Deze wens kwam uit voor Ajax fan Mika. Hij is tijdens het schilderen niet van mijn zijde geweken. Slechts twee keer is hij even weg geweest om zijn vriendjes te halen en trots de muurschildering van Ajax te laten zien.

Muurschildering logo Ajax

Hoe de Ajax muurschildering tot stand kwam

Het logo van Ajax werd allereerst met een beamer op de muur geprojecteerd. Het logo moest lekker groot op de muur komen. De beamer kon helaas niet het hele logo in één keer weergeven, vanwege de korte afstand tot de muur. Deze kleine stukjes heb ik er met de hand bij getekend. 

De moeilijkheid van de Ajax muurschildering zijn de dunne lijntjes in het logo. Met name de rode ronde vormen rond het embleem waren vrij moeilijk met een kwast te tekenen. De lijnen moesten overal even dik blijven en dezelfde afstand houden tot de andere lijnen. Dit lukte vrij aardig met een zeer dunne kwast.

Mika is trots op zijn Ajax muurschildering

Mika is erg trots op zijn Ajax muurschildering. Voor de gelegenheid had hij zijn Ajax tenue aangetrokken. Zijn Ajax slaapkamer is nu helemaal af met zijn Ajax dekbed en klok.

Super bedankt Roel!!! Wat werk jij netjes en precies!!!!! We hadden het niet beter kunnen treffen!!!!

Kyra van Prooijen

Wil jij ook een bijzonder geboortekaartje? Mail me even!