Ga naar de hoofdcontent

Hartje in titel Geboortekaartjes op maat voor de kleine uk Hartje in titel

Muurschildering aquarium

Deze leuke visjes heb ik geschilderd op een babykamer in Geulle. Begin 2017 werd ik door de familie Wijckmans benaderd voor een muurschildering voor de babykamer. Het eerste kindje was op komst. Tijdens een vakantie in Kroatië kwam de familie in contact met Fish4wish. Deze kunstenaar maakte kleine keramieken visjes in allerlei vrolijke kleuren. Ze kochten beide 1 visje voor op de babykamer. Ze vroegen mij of ik deze visjes ook op de muur kon schilderen. 

Muurschildering aquarium met visjes op de babykamer

Fish4wish visjes

De visjes van Fish4wish zijn heel herkenbaar in hun vorm en gezichtsuitdrukking. Dit wilde ik natuurlijk terug laten komen in de geschilderde visjes. De grootste uitdaging waren nog de slierten van stro die uit de visjes komen. Ook deze moesten een bepaalde diepte krijgen. In totaal schilderde ik in twee dagen tijd 6 visjes, 2 waterplanten en een aantal waterbubbels.

Muurschildering aquarium met visjes op de babykamer

De achtergrond

De muren op de babykamer hadden al een mintgroene kleur. De kleuren die ik heb gebruikt voor de visjes moesten hier goed bij passen.

Reacties op de aquarium muurschildering

Via deze weg willen we je ontzettend bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt, het schilderen van het kamertje, het maken van het geboortekaartje en de goede service gedurende de tijd. We zijn heel tevreden!!

Lian en Menno

 

Wil jij ook een bijzonder geboortekaartje? Mail me even!