Ga naar de hoofdcontent

Hartje in titel Geboortekaartjes op maat voor de kleine uk Hartje in titel

Geboortekaartje Australië kangoeroe

De ouders van Bailey zagen op mijn website het geboortekaartje van Jorik in het thema Australië. Het originele kaartje van Jorik is vormgegeven als een roadsign met daarop stickers van bekende Australische dieren. De ouders van Bailey vroegen of ik deze kon vervangen voor een kangoeroefamilie met een baby kangoeroe in de buidel, een vader en een moeder en een broertje. 

Geboortekaartje in het thema Australië met een kangoeroe familie

De voorkant van het geboortekaartje in het thema Australië

De ouders wisten vooraf nog niet of het een jongen of een meisje ging worden. Ik heb daarom 2 verschillende kaartjes ontworpen. 1 voor een jongen en 1 voor een meisje. Hierbij weken de kleuren af, was de naam alvast ingevuld en was de tekst in de hij-vorm of in de zij-vorm geschreven. Pas na de geboorte is het kaartje verder afgemaakt. Het werd uiteindelijk een meisje: Bailey.

De voorkant van het geboortekaartje ziet eruit als een Australisch verkeersbord. Dit komt door de herkenbare gele kleur, de structuur van de achtergrond en de roestige schroeven in de hoeken. Dit geboortekaartje is ook opgemaakt als een gekanteld vierkant, zoals ook de borden in Australië zijn. De kangoeroe familie bestaat duidelijk uit een mannelijke kangoeroe en een vrouwelijke kangoeroe met een kindje en een baby in de buidel.

De achterkant van het geboortekaartje in het thema Australië

Op de achterkant van het geboortekaartje staan alle belangrijke gegevens, zoals de geboortedatum, de geboortetijd, de lengte van de baby en het gewicht. Verder staan de adresgegevens van de familie en de peetoom en peettante genoemd. Er werden 2 leuke gedichtjes aangeleverd die ik op de achterkant van het kaartje verwerkt heb. Op de achtergrond staan de contouren van Australië in een lichter gele tint.

Ook een geboortekaartje in een bepaald thema voor je zoon of dochter?

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. Er kan een geboortekaartje in een bepaald thema speciaal naar jouw wensen gemaakt worden.

 

Wil jij ook een bijzonder geboortekaartje? Mail me even!