Ga naar de hoofdcontent

Hartje in titel Geboortekaartjes op maat voor de kleine uk Hartje in titel

Geboortekaartje boarding pass Devon

De ouders van Devon zagen op mijn website het boarding pass geboortekaartje van Giel en wilden ook graag een geboortekaartje in de vorm van een vliegticket. Ze reizen zelf veel met vliegmaatschappij Emirates en ze wilden de huisstijl van deze vliegmaatschappij graag verwerkt hebben in het geboortekaartje.

De voorkant van het boarding pass geboortekaartje voor Devon

De voorkant van het vliegticket geboortekaartje

De voorkant van het geboortekaartje lijkt vrij veel op dat van Giel. Ik kwam alleen niet goed uit met de kleuren uit de huisstijl van Emirates. De lucht met wolken zou dan een erg vreemde kleur krijgen. Ik heb ervoor gekozen om lichtblauw toe te voegen en de kleuren uit de huisstijl terug te laten komen in een regenboog achter de naam. Het vliegtuig werd naar links op het kaartje verplaatst, zodat het meer de kaart in vliegt.

Het kaartje is gedrukt op dik papier met een metallic glans. Dit papier maakt het kaartje extra stoer.

De achterkant van het vliegticket geboortekaartje van Devon

De achterkant van het boarding pass geboortekaartje

Op de achterkant van het geboortekaartje zijn alle interessante gegevens vermeld. Hier staan de volledige doopnamen, de geboortedatum en de tijd, het gewicht en de lengte van de baby. Alle gegevens zijn opgemaakt zoals op een vliegticket. 

Alle teksten op het geboortekaartje werden vertaald naar het Engels aangeleverd door de ouders. Diverse teksten, de streepjescode waarmee je de naam van de baby kunt scannen met de telefoon en het veldje om een persoonlijke wens voor Devon te schrijven mochten terugkomen op dit kaartje.

Ook een boarding pass geboortekaartje voor je zoon of dochter?

Is deze boarding pass jouw ideale geboortekaartje? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden. Er kan een vliegticket geboortekaartje speciaal naar jouw wensen gemaakt worden.

 

Wil jij ook een bijzonder geboortekaartje? Mail me even!